Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Clinica d’Oro, uw partner voor borstvergrotingen in Turnhout

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis bent u bij ons verzekerd van een perfect eind-resultaat waarvan u nog jarenlang zal kunnen genieten. Zet vandaag nog de eerste stap naar dé boost voor uw zelfvertrouwen!

Borstvergroting

Bent u niet tevreden over uw borsten? Zijn ze aan de kleine kant en wenst u een grotere cupmaat? Of zijn ze vanwege veroudering gaan hangen en wenst u ze opnieuw de stevigheid van weleer te bezorgen? Geen probleem. Clinica d’Oro zorgt voor een borstvergroting in Turnhout met het nodige resultaat!

Plastisch

Overweegt u een plastische ingreep te ondergaan, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner met de nodige ervaring en knowhow? Dan bent u bij Clinica d’Oro aan het goede adres. Bij ons kan u zich verwachten aan een behandeling op maat van uw wensen en/ of klachten en van een veilig en resultaatzeker verloop.

Esthetisch

Wenst u opnieuw een stralend gelaat? Bent u een grote hap zelfvertrouwen verloren doorheen de jaren? Geen probleem. Clinica d’Oro heeft talloze behandelingen voor u in petto die uw lichaam opnieuw in optimale vorm brengen. Uw expert in esthetische chirurgie is de allernieuwste technieken meester!
Specialiteiten

Op zoek naar een borstvergroting in Turnhout? Die vindt u bij Clinica d’Oro

Een borstvergroting laten uitvoeren kan diverse redenen als basis hebben. Misschien zijn uw borsten tijdens uw puberteit nooit tot volle groei gekomen en wenst u nu vollere borsten om uw vrouwelijkheid een boost te geven. Misschien zijn uw borsten van ongelijke grootte en wenst u beide even groot te laten maken. Misschien is het volume van uw borsten verminderd door een dieet, door ouderdom of zwangerschap en wenst u hun opnieuw het volume van voordien te bezorgen.

De ideale oplossing? Een borstvergroting bij Clinica d’Oro, uw expert in borstvergrotingen in Turnhout. Dergelijke ingreep duurt één tot twee uur en kan op diverse manieren worden uitgevoerd, de welke tijdens het consult met uw chirurg worden besproken. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken: een borstvergroting is een standaard ingreep met een relatief laag risico!. Alle risico´s zullen tijdens de eerste consultatie grondig worden besproken . Wij maken bij voorkeur gebruik van de allerbeste cohesive gel prothesen welke ofwel voor - ofwel achter de borstspier zullen geplaatst worden , naargelang uw borstvorm. De belangrijkste complicaties zoals infectie, bloeding en kapselvorming zijn met dit soort prothese heel erg zeldzaam geworden.

Afhankelijk van het type vergroting dat werd gekozen, zal de ingreep onder plaatselijke of algemene verdoving plaatsvinden. De borstvergroting gebeurt hoe dan ook in het AZ TURNHOUT in Turnhout, zodat u niet alleen zeker bent van de goede zorgen van ons plastisch chirurg, maar ook van alle goede zorgen van de ervaren anesthesisten en verpleegkundigen rondom hem heen. Afhankelijk van uw soort werk kan u terug het werk hervatten na enkele dagen tot twee weken. Sporten mag u ook terug hervatten na twee weken.

Een borstvergroting in Turnhout in een persoonlijk kader

Vertrouwt u uw borsten toe aan Clinica d’Oro voor een borstvergroting in Turnhout? Dan bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak van A tot Z. Niet alleen noteren we uitgebreid uw wensen en/of klachten tijdens een intake gesprek, zorgen we voor een vertrouwelijke omgeving tijdens de ingreep en staan we u met raad en daad bij tijdens de naverzorging, we zorgen ook voor een zo goed mogelijk resultaat.

Hoe precies? Kiest U voor een borstvergroting bij Clinica d´oro , dan maken we tezamen gebruik van het b-sizer systeem dat wij U gratis meegeven. Dit is een handige tool om de juiste borstmaat te bepalen, dat u gedurende verschillende weken kan uitproberen. U kan diverse borstvolumes uittesten om de cup te bepalen die het beste bij u past, uiteraard in samenspraak met de professionele hulp van onze chirurg.

Wenst u meer informatie te verkrijgen over een borstvergroting in Turnhout? Wat deze voor u kan betekenen en hoe we precies te werk gaan bij de uitvoering ervan? Geen probleem. U kan Clinica d’Oro steeds geheel vrijblijvend contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro@gmail.com. We proberen u zo spoedig mogelijk verder te helpen!
© 2015-2017 Clinica d´oro
Links |
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´oro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons